Tammerfest jyrähtää käyntiin tänään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin festivaaleihin jo vuosikymmeniä lukeutunut Tammerfest käynnistyy Tampereella tänään torstaina sekä keskustan liepeillä olevassa Ratinanniemen festivaalipuistossa että monissa klubeissa ympäri kaupunkia. Stara kävi taannoin tutustumassa paikan päällä tapahtuman järjestelyihin, joista lisää alla olevalla videolla.

Ratinanniemen festivaalipuistossa Tammerfestin saa kunnian aloittaa tänään kello 16.00 kaupungin oma poika Jonne Aaron. Hänen jälkeensä festivaalin päälavalle astelevat Olavi Uusivirta, Sanni, Maija Vilkkumaa ja illan päättävä Tehosekoitin. Viimeksi mainitun keikka lienee koko Tammerfest-viikon odotetuin esiintyminen.

Torstaina tapahtuu siis myös klubien puolella. Ihkussa esiintyy LeviÄijä, Ilonassa Viivi, Paapan kapakassa Bittersweet Union, Ruby & Fellasissa Kalle Alatalo Experience, ja Tullikamarilla Timo Rautiainen & Niskalaukaus, Kotiteollisuus ja Peer Gunt.