Spice Girlsistä dokumentti – jäsenet kertovat nyt omat tarinansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Spice Girls nousi taannoin jälleen puheenaiheeksi Spice Girls – kuinka girl power muutti maailmaa -dokumentin ansiosta. Yhtyeen jäsenet eivät kuitenkaan olleet varsinaisesti mukana sarjassa, vaan heidän ääntään kuultiin ainoastaan arkistomateriaalin muodossa.

Nyt Spice Girlsista tehdään virallinen dokumenttisarja. Tällä kertaa mukana ovat myös maailma tunnetuimman tyttöbändin jäsenet, jotka kertovat itse oman tarinansa. Mukana on Metro-lehden mukaan myös Spice Girlsin taannoisilta paluukeikoilta pois jättäytynyt Victoria Beckham.

Dokumenttisarjan takana on sama ryhmä, joka toteutti Netflixin palkitun koripalloilija Michael Jordanista kertovan palkitun The Last Dance -sarjan. Spice Girlsin on huhuttu myös palaavan esiintymislavalle koko yhtyeen voimin vuoden 2023 Glastonbury-festivaalin pääesiintyjänä.