Heidi Klum yläosattomissa ilta-auringossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heidi Klum on tehnyt muodin parissa pitkän ja näyttävän uran. Saksalaistähti aloitti mallinuransa jo 1990-luvun alussa, ja sittemmin hänet on nähty niin lukuisissa mainokssissa, muotilehtien kansissa kuin catwalkeillakin.

Nyt supermallien raskaan sarjan kaunotar on esitellyt loma-asuaan, joka on sanalla sanoen niukka. Hän nimittäin poseeraa tuoreessa päivityksessään terassilla lähes paratiisimaisissa maisemissa ja ihastelee ilta-aurinkoa. Yläosattomissa poseeraavalla Heidille on ainoastaan jalassaan valkoiset niukat biksut.

Heidi Klum meni vuonna 2019 naimisiin Tokio Hotel -yhtyeen laulajana parhaiten tunnetun Tom Kaulitzin kanssa. Saksalaismalli on ollut aikaisemmin naimisissa RnB-tähti Sealin kanssa. Klum on viime vuosina tullut tunnetuksi erityisesti Talent-sarjan amerikkalaisversion tuomarina.