Biksuparaati loksauttaa leuat – Blac Chyna säväyttää somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sensaatiojulkkis Blac Chyna hävisi taannoin peräti 100 miljoonan dollarin kanteensa Kardashian-Jennerin perhettä vastaan. Nainen yritti valittaa tuomiosta asianajajansa kanssa, mutta myös anomus hylättiin. Sen jälkeen Blac Chynan asianajaja Lynne Ciani haukkui tapauksen tuomarin julkisesti.

Nyt Blac Chyna on julkaissut todellisen kuvaparaatin, jonka otoksissa hän poseeraa useissa erilaisissa biksuissa ja uimapuvuissa tuttuun tapaan näyttävästi. Hän rakastaa esitellä kurvikasta vartaloaan sosiaalisen median seuraajilleen.

Kardashian-Jennereiden asianajaja kutsui Chynan viimeisintä hakemusta ainoastaan yritykseksi pelastaa kasvonsa oikeudessa häviämisen jälkeen. Entinen tosi-tv-tähti oli haastanut oikeuteen Kim Kardashianin, Khloe Kardashianin, Kylie Jennerin ja heidän äitinsä Kris Jennerin väittäen, että he herjasivat häntä ja tämä johti naisen tähdittämän realitysarja Rob & Chynan hyllyttämiseen.