Hurja video Jyväskylän MM-rallin harjoituksista

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jyväskylän seudulla on jälleen luvassa kovaa ajoa tällä viikolla. Vuotuinen Suomen MM-ralli järjestetään kaupungissa 4.-7. elokuuta. Rallit alkavat torstaina yleisöerikoiskokeen merkeissä.

Uusiseelantilainen kuljettaja Hayden Paddon julkaisi Twitterissä videon, jossa katsoja pääsee kokemaan ralliautolla kaahailun hänen näkökulmastaan. Hän kuvasi videon kypäräkamerallaan harjoitellessaan MM-rallia varten Hyundain Rally2-autolla. Videolla piisaa vauhdin huumaa ja tiukkoja käännöksiä.

– Miltä tuntuu ajaa Hyndai i20 N Rally2 -autoa? Tällainen on näkymäni tyypillisellä suomalaisella soratiellä – ensimmäinen puolisko on nopea ja soljuva, toisella puoliskolla on mukavia pieniä hyppyä. Tätä minä rakastan tehdä, Paddon kirjoitti.