Jymy-yllätys! F1-tähti Fernando Alonso vaihtaa tallia

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän uran autourheilun parissa tehnyt espanjalainen Fernando Alonso on yllättänyt faninsa. Kaksinkertainen maailmanmestari vaihtaa tallia parhaillaan käynnissä olevan kauden jälkeen. Alonso siirtyy ensi kautena Aston Martinille.

F1-tähden kerrotaan tehneen tallin kanssa monivuotisen sopimuksen. Hän ajaa vielä tämän kauden nykyisen tallinsa Alpinen riveissä. 41-vuotias Alonso korvaa Aston Martinin tallissa saksalaisen Sebastian Vettelin, joka ilmoitti viime viikolla lopettavansa Formula-uransa käynnissä olevan kauden jälkeen.

Alonso nousi F1-maailmanmestariksi vuosina 2005 ja 2006. Hän ajoi tuolloin Reunaultin tallissa. Yhteensä voittoja on kerääntynyt kuljettajalle 32 kappaletta ja palkintosijoja 98.