Mansesteri ja Poju julkaisevat yhteissinglen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu tamperelaisyhtye Mansesteri ja esimerkiksi Poika saunoo -hitistä tunnettu Poju ovat levyttäneet yhdessä. Uuden kappaleen nimi on Iskelmä & Chill ja se on Mansesterin ensimmäinen iskelmä-henkinen levytys. Kappale julkaistaan perjantaina 12. elokuuta.

Yhteiskappaleen on tuottanut muun muassa Petri Nygårdille, Spektille ja Uniikille sävellyksiä ja sanoituksia tehnyt tuottaja Mikke ”Maiki” Neuvonen.

– Kun Maiki lähetti tämän sävellyksen ja kertosäkeen demon meille, olimme samantien sitä mieltä, että tähän ei voi tehdä kuin hitin. Vaikka se eroaa aika paljonkin meidän omasta tähänastisesta tuotannosta, niin saatiin mun mielestä hyvin yhdistettyä siihen meidän kaikkien omat vahvuudet ja silti pidettyä kasassa humoristinen hyväntuulisuus, , Mansesterin MC Mane kommentoi.

– Nyt kun on nuorisot valloitettu ja siirrytty juomakansan viihdyttämiseen, niin oli aika luonnollinen steppi seuraavaks tuoda vanhemmallekkin kansalle iloa. Teimme tästä muutamia eri versioita, ennenkuin se muovautui lopulliseen muotoonsa Helsingin Elements Studiolla vieraillessamme ja kappaletta nauhoittaessamme, MC Mane jatkaa.

Uusi single on kuulunut keikkalistaan jo jonkin aikaa ja vastaanotto on Mansesterin mukaan ollut hyvä. Yhtyeen mukaan kappale on kunnianosoitus kaikkia iskelmätähtiä kohtaan.