Travis Barker uhmaa lääkäriä – kiertueelle terveysongelmista huolimatta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Blink-182 -yhtyeen rumpalina ja Kourtney Kardashianin aviomiehenä tunnettu Travis Barker joutui heinäkuun alussa sairaalaan haimatulehduksen vuoksi. Muusikko on sittemmin lähtenyt kiertueelle Machine Gun Kellyn kanssa terveysongelmista huolimatta.

– Vakuutin Travis Barkerin liittymään mukaamme kiertueen viimeisille keikoille vastoin lääkärin määräyksiä ja murtunutta peukaloa, Machine Gun Kelly hehkutti Instagram-tarinoissaan.

Barker uhmasi lääkärin neuvoja jo heinäkuussa. Tuolloin hän esiintyi Machine Gun Kellyn kertueella vain viikkoja sairaalaan joutuisen jälkeen.

Barkerilta poistettiin taannoin tähystyksellä polyyppi, ja toimenpiteen yhteydessä hänen haimansa vaurioitui. Tästä seurasi pahoja kramppeja aiheuttanut haimatulehdus. Muusikko oli sairaalahoidossa kuuden päivän ajan.