TTK-tuomari Helena Ahti-Hallberg biksuissa – mukana viesti mielensäpahoittajille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen kilpatanssija Helena Ahti-Hallberg on tullut viime vuosina tunnetuksi muun muassa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta, jonka tuomarina hän on toiminut. Tähti on mukana suosikkiohjelman tuomaristossa jälleen ensi syksyynä alkavalla uudella kaudella.

Ahti-Hallberg on ehtinyt viettämään vielä kesälomaa Kreikassa. Tähti jakoi lomamatkaltaan bikinikuvan, ja latasi jo etukäteen kommenteissa täyslaidallisen vaatevalinnasta loukkaantuville.

– Jos joku on mielensäpahoittaja bikinikuvista niin kannattaa nopeasti siirtyä seuraavaan postaukseen. Ja sit nää kuvat ilman meikkiä… kuka ihme lomalla meikkaa, Ahti-Hallberg kirjoitti.

Tanssii Tähtien Kanssa jatkuu 28. elokuuta alkaen. Tällä kaudella kisaamassa ovat muun muassa Alma Hätönen, Benjamin Peltonen, Maaret Kallio, Evelina ja Joel Harkimo. Tuomareina jatkavat Ahti-Hallbergin lisäksi Jorma Uotinen ja Jukka Haapalainen.