Aletta Ocean Kreikassa – takamus säkenöi kilpaa auringon kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikuisviihdetähti Aletta Ocean rakastaa matkustelua ja nainen on päässyt lomamatkalle Kreikkaan. Hän on lähtenyt kotimaastaan Unkarista nauttimaan meri-ilmastosta ja auringosta. Glamourmalli Dora Varga tunnetaan paremmin nimellä Aletta Ocean.

Kaunotar on ansainnut luksusluokan elämän aikuisviihteen avulla. Työkaluna naisella on oma vartalo, jota hän hoitaa ahkerasti kuntoillen ja kirurgin veitsen alla vieraillen. Hän antaa faneille makupaloja sosiaalisessa mediassa, jossa tällä kertaa esittelyyn nousevat hänen täydellisen pyöreät pakaransa.

Hänellä on Instagramissa 4,9 miljoonaa seuraajaa. Hän poseeraa pienissä biksuissa uima-altaan reunalla. Kuuma Välimeren aurinko loistaa kilpaa hänen muotojensa kanssa.