Uskomaton näky: Ferrarin formula-auto kaahasi moottoritiellä

Autot Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Formula-autoja nähdään harvemmin kaahaamassa liikenteen seassa normaaleilla ajoteillä. Taannoin autoilijat joutuivat kuitenkin hieraisemaan Tšekeissa silmiään yllättävän menopelin kurvaillessa moottoritiellä.

Viraalina levineillä videoilla D4-moottoritiellä näyttää kulkevan formula-auto. Ajoneuvo on tunnistettu GP2-sarjan eli nykyisen Formula 2 -sarjan ajoneuvoksi vuodelta 2008. Sosiaalisessa mediassa kilpa-auton vitsailtiin jopa olevan Kimi Räikösen ajama.

GP2-auto on nähty Tšekin liikenteessä toistuvasti ennenkin ainakin vuodesta 2019 lähtien. Dmarge-sivuston mukaan poliisi on yrittänyt tavoittaa kuljettajaa, toistaiseksi tuloksetta. Menopelin ajajan tunnistaminen on osoittautunut haastavaksi jo hänen kasvot peittävän kypärän vuoksi.