Victoria Beckhamin vaatemerkki vakavissa vaikeuksissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Victoria Beckham nousi kuuluisuuteen Spice Girls -yhtyeen Posh Spicenä, mutta sittemmin hän on keskittynyt musiikin sijaan muotiuraan. Nyt 48-vuotiaan tähden vaatemerkin kerrotaan olevan vaikeuksissa.

Victoria Beckhamin omaa nimeä kantava yritys on tällä hetkellä 53,9 miljoonan punnan eli lähes 64 miljoonan euron veloissa. Mirror-lehden mukaan yritys on velkaa muille Beckhamin yrityksille 34 miljoonan euron edestä. Yrityksen tiedottaja syyttää vaatemerkin vaikeuksista koronapandemiaa.

Victoria Beckham perusti muotiyrityksensä vuonna 2008. Brändin vaatteet eivät sovellu aivan kevyimmille kukkaroille, sillä yhtiö myy esimerkiksi noin 470 euron hintaisia farkkuja ja lähes 600 euron hintaisia puseroita. Ongelmista huolimatta Beckhamin vaate- ja kauneudenhoitoyritysten kerrotaan valmistautuvan portfolionsa kasvattamiseen uusien tuotteiden lanseeraamisella tänä vuonna.