Blockfest jyrähtää käyntiin – illan päätähtenä 50 Cent

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest käynnistyy Tampereen Ratinanniemen festivaalialueella ja stadionilla tänään perjantaina kello 14.15. Ennakkoon loppuunmyydyn tapahtuman ensimmäisenä esiintyjänä nähdään päälavalle nouseva Tuomas Kauhanen. Tuoreimpien tietojen mukaan Yeboyah on joutunut perumaan keikkansa sairaustapauksen vuoksi.

Blockfestin perjantain päätähtenä samalle päälavalle nousee tänä iltana kello 23.00 aikaan maailman suurimpiin hiphop-tähtiin lukeutuva 50 Cent. Päälavalla esiintyvät lisäksi myös Gettomasa, Central Lee, Ibe ja Mouhous. Park Stagen päätähtinä nähdään tänään Young Lean ja Jack Harlow.

Samalla lavalla esiintyy kello 18.15 alkaen William, joka julkaisi sopivasti eilen kappaleen Sanna Marinista ja kohuvideoiden Jauhojengistä. Avauspäivän tärppejä Street Stagella ovat muun muassa lavalla viimeisenä esiintyvä Vew, mutta myös Pihlaja ja Nublu kannattaa käydä katsomassa. Blockfestin viralliset jatkot järjestetään historiallisen näyttävästi Nokia Areenalla Tampereen keskustassa.