Lisa Rinna pyllisteli laiturilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lisa Rinna tuli alun perin tunnetuksi Päivien viemää -televisiosarjasta, jossa hän näytteli sarjassa Billie Reedin roolia. Sarjan menestyksen myötä Rinna kiinnitettiin myöhemmin Taylor McBriden rooliin Melrose Place -sarjaan. Taannoin NBC ilmoitti, että Rinna näyttelee Päivien viemää -sarjan tulevassa paluussa.

Julkkiskaunotar Rinna on nyt kuvattu poseeraamassa biksuissa laiturilla, jossa hän jostain syystä pullistelee järvelle päin. Kuvatekstissään hän viittaa siihen, että auringon tullessa esiin myös pullat olisi hyvä paljastaa. Ja teki työtä käskettyä.

59-vuotias Lisa Rinna kiinnitettiin äskettäin uudelleen Päivien viemää -sarjaan. Rinna näytteli siinä vuodesta 1992 vuoteen 2018. Viime vuosina hän on tullut yleisölle tutuksi Beverly Hillsin täydelliset naiset -realityohjelmasta. Lisa Rinna esittää Days of our Lives: Beyond Salem -minisarjassa timanttisaalista etsivää agenttia. Agentti on hänen vanha tuttu hahmonsa, Billie Reed. Päivien viemää -sarjaa on esitetty vuodesta 1965. Äskettäin Rinna poseerasi rinnat paljaana Room 23 -kirjassa, jonka tuotto menee hyväntekeväisyyteen.