Sara Underwood suuntasi retkeilemään – rintaliivit jäivät kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan Playboy-lehden sivuilta ja sosiaalisen median rohkeista kuvistaan. Vuoden 2007 Playmate on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Luonnon parissa yleensä poseeraava Underwood jakaa usein seuraajilleen näyttäviä poseerauksia.

Nyt Sara keikistelee sosiaalisen median kuvakoosteessaan näyttävästi leiritunnelmissa. Hänellä on ylävartalonsa peittona vain kauluspaita, jonka alla ei ole mitään. Underwood on aiemminkin osoittanut, että leirielämää rakastavan kaunottaren asuvalinnat ovat yleensä melko paljastavia.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.