Jack Osbournelle uusi televisiosarja – jahtaa UFO-aluksia ja kerää havaintoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pimeyden ruhtinas Ozzy Osbournen poika Jack Osbourne on saanut oman televisiosarjan Jack Osbourne’s Night of Terror: UFOs. Mies vierailee ystäviensä kanssa paikoissa, joissa on tehty havaintoja avaruusolioista tai lentävistä lautasista.

Yhdessä sarjan jaksossa Jack Osbourne vie ystävät Jason Mewesin ja Jamie Kennedyn etsimään totuutta UFOista. He matkustavat Utahiin selvittämään, mikä on totuus selittämättömien ilmiöiden takana. Ohjelman traileri on julkaistu Discovery+ -kanavalla.

Osbourne ja ystävät istuvat ja katselevat taivaalle. Yhtäkkiä he näkevät taivaalla vilkkuvan valon. He tarkastavat myöhemmin sovelluksesta, onko alueella lentokoneita. Sovelluksen mukaan ei ole, joten vilkkuvan valon alkuperä jää mysteeriksi ainakin tällä erää. Kyse voi olla myös valtiollisesta toimijasta, jolloin lentoreittejä ei näytetä julkisissa sovelluksissa.