Mies sai aivopierun lentokoneessa – ryhtyi tupakoimaan ilmassa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Australian Melbournesta Balille matkustaneet turistit ovat olleet raivoissaan, kun yksi kanssamatkustajista päätti sytyttää tupakan palamaan ennen kuin kone oli ehtinyt edes lähteä kiitoradalta. Lento oli jo valmiiksi myöhässä, eikä tilannetta helpottanut huolimattoman turistin teko. Kaikki joutuivat odottamaan matkustamossa poliisin saapumista.

Kaikille lienee selvää jo vuonna 2022, että lentokoneessa ei saa polttaa tupakkaa. Aikoinaan lentokoneen istuimiin oli asennettu jopa tuhkakupit, jotta matkustajat saivat tuprutella rauhassa. Nykyään tämä on ehdottomasti kiellettyä. Balille matkustanut mies viis välitti kiellosta ja pani tupakan palamaan.

– Kun lentosi Balille on jo valmiiksi myöhässä ja kundi päättää panna röökin palamaan, joten kaikkien on odotettava poliisisaattuetta miehen poistamiseksi, Sinead Merret kirjoittaa Tiktokissa.

Matkustajat pääsivät lähtemään vasta ylimääräisen viivytyksen jälkeen. Sen sijaan tupakoineen miehen Balin matka jäi pelkästään haaveeksi.

@sineadmerrett This guys thinks a delayed flight means he can light a dart on the plane 🥹🥲 no bali vacay for you now x #bali #delayedflight #byebye #fyp ♬ Oh No (Instrumental) – Kreepa