Tauskilta ja Arman Alizadilta yhteinen kappale – tässäkö syksyn kovin hitti?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisen iskelmätaivaan supertähti Tauno ”Tauski” Peltonen on julkaissut yhteiskappaleen viihdetähti Arman Alizadin kanssa. Biisi on osa Armanin uuden ohjelman tuotantoa, mikä kertoo viidenkympin kriisistä. Kappale on Sinä vain -biisin coverversio ja kulkee nimellä Arman vain.

Tauski ja Arman tapasivat ohjelman kuvauksissa. Pian 60 vuotta täyttävä iskelmätähti antoi Armanille ohjeita, kuinka ikäkriisistä selviää ja mitä kannattaa tehdä. Tauskin mukaan miesten tulisi panostaa erilaisten moottorivekottimien sijaan omaan hyvinvointiinsa. Tauski esimerkiksi kertoo, että hänen ulkonäköään on paranneltu kauneuskirurgian avulla, eikä se kaduta miestä.

Tauski on kertonut viettävänsä aikaa Paraisilla merenrantatalossaan rakkaan koiransa kanssa. Mies aikoo siirtyä viettämään eläkepäiviä tänä vuonna marraskuussa täytettyään 60 vuotta. Saa nähä toteutuuko haave, jos miestä pyydetään yhteiskeikolle Armanin kanssa. Yhteiskappale leviää parhaillaan viraalina.