Limajäljet johdattivat salakuljetettujen nilviäisten jäljille Saksassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Limaisten jälkien seuraaminen johdatti tullivirkailijat salakuljetusoperaation jäljille saksalaisella lentoasemalla. Düsseldorfin lentokentältä löydettiin lähes 100 suurikokoista nilviäistä sisältäneitä laukkuja.

Työntekijät olivat löytäneet matkatavarakärryn päältä noin 20 sentin kokoisen kotilon, jota he luulivat ensin leluksi. Nilviäisen alettua liikkumaan he huomasivat sen jättäneen taakseen limaisen vanan. Se johdatti tullivirkailijat laukulle, jossa olleesta reiästä kurkisti ulos toinenkin kotilo.

Tullivirkailijat löysivät lopulta yhteensä kuusi laukkua, jotka sisälsivät 93 akaattikotiloa, 28 kiloa kalaa ja savustettua lihaa sekä matkalaukullisen mädäntynyttä lihaa. Nigeriasta peräisin olleet kotilot toimitettiin paikalliseen eläinsuojaan. Salakuljetetut lihat puolestaan tuhottiin.

– Koskaan aikaisemmin limajäljet eivät ole johdattaneet meitä salakuljetettujen tuotteiden luokse, kuvaili Düsseldorfin lentoaseman tiedottaja AP-uutistoimiston mukaan.