Jättimäinen lisko kurkisteli sisään kodin ikkunasta – näkyä verrattiin Godzillaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa asuvaa perhettä kohtasi eräänä syyskuisena päivänä yllättävä näky. Apopkassa asuvan perheen kodin ikkunan takaa tuijotti suurikokoinen matelija.

Frank Crowder kuvasi näyn videoksi, jonka hänen äitinsä Jocelyn jakoi sittemmin Facebookissa. Videolla nähdään matelija nojaamassa ikkunaan ja yrittämässä päästä siisälle. Lopulta lisko luovuttaa ja rojahtaa alas.

– Näyttää mielestäni Godzillalta! Ei varmaan tarvitse edes mainita, etten taida vierailla poikani luona hetkeen, Jocelyn kirjoitti.

Matelijaa epäiltiin alkuun teijuliskoksi. Zoo Miami -eläintarhan asiantuntija Ron Magill kertoi kuitenkin WSVN-TV-uutissivustolle uskovansa kyseessä olleen juovavaraani. Eläin on todennäköisesti karannut tai hylätty lemmikki.