Nainen lavasti oman sieppauksensa – vietti viikkoja ex-poikaystävän luona

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Pohjois-Kaliforniassa asuva kahden lapsen äiti Sherri Papini tuomittiin maanantaina 18 kuukaudeksi vankeuteen lavastettuaan oman sieppauksensa. Häntä etsittiin yhteensä kolmen viikon ajan, mikä vaati runsaasti viranomaisresursseja. Sieppaustarinan motiivi oli kyseenalainen.

Sherri Papinia etsittiin vuonna 2016 usean eri osavaltion alueelta. Hän tuli esille kiitospäivänä laihtuneena ja hiuksensa leikanneena. Nainen kertoi sieppaustarinan, jota uskottiin tämän vuoden kevääseen asti. FBI ryhtyi tutkimaan DNA-näytteitä.

Kahden lapsen naimisissa ollut äiti katosi lenkkeillessään Reddingissä. Lopulta selvisi, että nainen oli viettänyt koko sieppausajan entisen poikaystävänsä luona. Totuus tuli ilmi maaliskuussa 2022. Hänen miehensä haki välittömästi avioeroa ja lasten yksinhuoltajuutta.