Uimapuku vai bileasu? Tallia Storm kuuma näky kameran edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuvankaunis laulajatar Tallia Storm nousi muutama vuosi sitten Britanniassa suosituksi teinipoppariksi. Laulu-uransa satumaisissa merkissä aloittanut neitokainen niitti suosiota niin konserttilavoilla kuin radiossakin, mutta sittemmin uran nousukiito on hieman rauhoittunut.

Tällä kertaa Tallia nähdään poseeramassa Versacen design-asussa, joka on jotain uimapuvun ja bileasun välimaastosta. Tuttuun tapaansa Tallia poseerasi siten, että hän korosti kameralle erityisesti poveaan.

Tallia Storm, oikealta nimeltään Natalya Storm Hartmann, on skotlantilainen laulaja ja lauluntekijä. Elton John löysi hänet poptähden uralle jo 13-vuotiaana, kun hän tapasi lomalla Elton Johnin miesystävä David Furnishin ja antoi hänelle demolevynsä. Pian Elton John kutsui Tallian esiintymään konserttinsa lämmittelyesiintyjäksi Falkirkiin. 16-vuotiaana Storm sai levytyssopimuksen ja kirjasopimuksen. Laulajattaren ensimmäinen single Social Security julkaistiin kesällä 2015.