Vanha suola janottaa eniten näitä horoskooppimerkkejä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Horoskoopit ovat astrologiaan perustuvien toimintamallien viihteellisimpiä versioita, joissa ihmisen toimia ja persoonallisuutta määritellään heidän aurinkomerkkinsä mukaan. Jos haluaa syvempää analytiikkaa omasta astrologisesta kartasta, kannattaa turvautua ammattilaisten apuun. Muutoin voi tyytyä esimerkiksi viihdelehtien horoskooppeihin.

Jos täytyy nimetä kolme horoskooppimerkkiä, joiden edustajat mielivät eniten entisten heilojensa luo, ovat merkit härkä, rapu ja vaaka. Tietenkin exän haikailu riippuu aina siitä, miten suhde on päättynyt ja onko jäljelle jäänyt selvittämättömiä asioita.

Härkä on uskomattoman omistaunut sille mitä hän tekee. Hän valitsee yleensä kumppaninsa huolellisesti, eikä heitä hanskoja tiskiin hetken mielijohteesta. Härkä menee myös aina elämässään eteenpäin ja on valmis tekemään kovasti töitä asioiden eteen. Jos yhtäkkiä käy niin, että entinen kumppani osoittaa posiitiivisia muutoksia itsessään, saattaa härkä antaa hänelle herkästi toisen mahdollisuuden – koska hän myös rakastaa tuttuja rutiineja.

Ravut puolestaan kaipaavat ex-kumppania syvästi, koska ovat jakaneet heille syvimmätkin sielunsa kiemurat. He saattavat kaivata entistä partneria syvästi, ruokkia omaa mielikuvitustaan ja romantiikannälkää mielikuvilla yhteisestä tulevaisuudesta. He elävät sydämensä sanelemana, ja jos se käskee takaisin entisen luokse – he menevät.

Vaaka on puolestaan jatkuvasti eri näkökulmia esille tuova ja tasapainoon siten pyrkivät. He ovat usein myös anteeksiantavaisia. Vaaka voi muistaa yhä hyvin hyvät kuin huonot ajat kumppaninsa kanssa. Aina kannattaa muistaa se syy, miksi suhde kariutui ja päättyi, ja ryhtyä vasta sen jälkeen pohtimaan jälleenpaluun mahdollisuuksia.

Lähde: Elite Daily