Silikonia rintoihin? Christina Aguileran muhkea povi puhuttaa somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen teinitähtenä vuosituhannen vaihteessa, mutta sittemmin ura on hiipunut selvästi. Viime vuosina Christina on puhunut useasti ulkonäköpaineista ja siitä miten hän arvostaa omaa vartaloaan. Ikääntymisen myötä Xtina on säilynyt upeassa kunnossa.

Nyt Aguilera poseeraa someseuraajiensa iloksi punaisessa iltapuvussa, joka nostaa hänen povensa kuin väkisin näytille. Muhkea etumus on aiheuttanut ihmetystä, sillä hänen muotonsa vaikuttavat kasvaneen aikaisemmasta joko liiveillä tai keinotekoisella täytteellä.

Viime vuoden joulukuussa 40 vuotta täyttänyt Christina Aguilera rakastaa kameralle laittautumista, mutta hän kertoi taannoin itsensä arvostamisen olevan tärkeintä. Tähden mukaan hän haluaa opettaa sen myös kuusivuotiaalle Summer-tyttärelleen. Taannoin hän kertoi vihanneensa huippulaihana olemista ja ryhtyneensä keräämään painoa täytettyään 21 vuotta.