Miley Cyrusin isä kihlasi uuden rakkaan – erosta vain muutama kuukausi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiotuottaja Tish Cyrus ja muusikko Billy Ray Cyrus erosivat aiemmin tänä vuonna. Kuuluisalla pariskunnalla on yhteensä viisi yhteistä lasta, joista tunnetuin on poptähtenä uraa tehnyt Miley Cyrus. Nyt Billy Ray Cyrus on esitellyt uuden rakkaansa koko maailmalle.

Billy Ray Cyrus on rakastunut naiseen nimeltään Firerose. Neitokainen on esitellyt nimettömässään muhkeaa timanttisormusta. Miley Cyrus on vihoissaan isälleen erosta, eikä myöskään hyväksy uutta australialaissyntyistä laulajaa isänsä vierelleen. Billy Ray Cyrus on itse countrymuusikko.

Tish ja Billy Ray Cyrus eivät ole asuneet kahteen vuoteen yhdessä, joten ero oli vain ajan kysymys. Ei ole tiedossa, kuinka kauan Billy Ray ja Firerose ovat tapailleet, mutta he julkaisivat viime vuonna duettona kappaleen New Day. Tish ja Billy Ray menivät naimisiin vuonna 1993, joten avioliittoa ehti kestää 28 vuotta.

Pariskunta on harkinnut eroa useaan otteeseen liittonsa aikana. Billy Ray haki avioeroa vuonna 2010, mutta perui sen myöhemmin. Vuonna 2013 avioeroa haki puolestaan Tish, mutta pari päätti yrittää korjata liittonsa parisuhdeterapian avulla.