007-tuottajat: Seuraavalle James Bondille tiukka ikäehto – pudottaa suosikkeja pois

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

James Bondin rooliin etsitään parhaillaan uutta näyttelijää. Tähden täytyy olla valmis sitoutumaan rooliin ainakin kymmeneksi vuodeksi. Nyt toinenkin rooliin liittyvä ehto on paljastettu. Tuottaja Michael G. Wilsonin mukaan uusi Bond tulee olemaan kolmekymppinen. Rooliin on harkittu nuorempiakin tähtiä, mikä ei ole kuitenkaan lopulta toiminut. Tuottajan mukaan Bondilla täytyy olla jo kokemusta ensimmäisen seikkailunsa alkaessa.

– Bond ei ole mikään juuri lukiosta päässyt nuori, jonka voi heittää suoraan kentälle. Siksi rooli toimii kolmekymppiselle, Wilson kertoi Deadlinelle.

Ikähaarukka saattaa sulkea pois useamman ennakkosuosikin uudeksi Bondiksi. Roolista haaveillut Spiderman-tähti Tom Holland on esimerkiksi vasta 26-vuotias. Usein Bond-huhuissa esille tulleet Tom Hardy ja Idris Elba ovat puolestaan 45- ja 50-vuotiaita.

Ennakkosuosikeista ikähaarukkaan sopisivat esimerkiksi The Witcher -tähti Henry Cavill, Bridgertonin Regé-Jean Page, Game of Thronesista tuttu Richard Madden ja Skins-sarjasta kuuluisuuteen noussut Dev Patel. On tosin tietenkin mahdollista, ettei näyttelijän oma ikä ole lopulta este roolin saamiseksi. Useimmat näyttelijät ovat urallaan esittäneet sekä itseään nuorempia että vanhempia hahmoja.