Charly Jordanin biksujen alaosa valahti – ja sitten lähti yläosakin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä DJ-kaunotar Charly Jordan poseeraa somessa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa uimapuvussa tai muuten vähäpukeisena. Viime aikoina yhä useammin myös yhdessä ystäviensä kanssa.

Ystäviensä kanssa äskettäin biksuparaatin sosiaalisessa mediassa järjestänyt Jordan on nyt poseerannut kameran edessä paitsi yksin myös ystäviensä kanssa. Ensin hänen niukkojen oranssiin biksujensa alaosa valahti alas ja sen jälkeen kuvissa hänet nähdään yläosattomissa.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.