Kolarin odottamaton seuraus – moottoritie peittyi makeisista

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kalifornian halki kulkevalla moottoritiellä vietettään maanantaina karkkipäivää. Tielle oli levinnyt ohikulkijoiden hämmästykseksi valtava määrä erilaisia makeisia. Näyn taustalla oli liikenteessä tapahtunut onnettomuus.

Yhdistelmäajoneuvo ja kuorma-auto olivat törmänneet toisiinsa Route 99 -moottoritiellä noin kello 8 aamulla paikallista aikaa. Kalifornian liikennepoliisin mukaan kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa. Toisen ajoneuvon peräkärryn sisältö kuitenkin levisi tielle.

Ajoneuvon lastina oli ollut halloween-sesonkiin sopivasti karkkeja, ja makeiset täyttivätkin kolarin seurauksena pätkän moottoritiestä. Osa tiestä suljettiin siivoustöiden ajaksi. Makea näky ikuistettiin kuviksi, jotka paikallinen poliisilaitos jakoi sosiaalisessa mediassa.