Michael Jacksonin tytär rinnat paljaana – somekuvat ovat jo liikaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Michael Jacksonin tytär Paris Jackson on ollut julkisuudessa enemmän tai vähemmän koko elämänsä, mutta vasta isänsä kuoleman myötä hänestä tuli varsinainen julkkis. Musiikkiin nykyisin keskittyvä kaunotar on viime aikoina kertonut elämästään aktiivisesti sosiaalisessa mediassa.

Nyt Paris kuitenkin kuohuttaa kuvillaan, sillä hän paljasti rintansa sosiaalisessa mediassa. Instagramin tuoreessa päivityksessä hänen yllään nähdään yöasu, josta näkyy läpi siinä määrin, että jopa lävistykset paljastuvat. On mahdollista, että somepalvelu tulkitsee nämä kuvat liian paljastaviksi ja poistaa ne.

Pari vuotta sitten Paris Jackson oli otsikoissa suhdekohussa myötä erottumaan Gabriel Glennistä. Heidän suhdettaan seurattiin Facebook Watchin Unfiltered: Paris Jackson & Gabriel Glenn -nettisarjassa. Kaksikolla oli lisäksi yhteinen The Soundflowers -yhtye.