Nainen ilahtui näkemästään: Elvis ilmestyi ketsuppiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Lisa Ringsell on julkaissut Facebookin Things With Faces -ryhmään kuvan, jossa on tyhjäksi dipattu pikaruokalan ketsuppirasia. Nainen kertoo, että hän näki ketsupissa suositun laulajan kasvonpiirteet.

– Tämä on McDonald’s-tomaattikastikkeeni. Kun olin käyttänyt sen kokonaan, näytti loput minusta Elvikseltä. Haluaisin kuulla, mitä muut ajattelevat, kahden lapsen äiti kirjoitti Facebookiin. Kuvan voi nähdä esimerkiksi Metro-lehden verkkosivuilla.

Monet ovat samaa mieltä, että ketsupissa on kuin onkin legendaarisen laulajan kasvonpiirteet. Osa ihmisistä näkee ketsupissa Iron Manin. Kasvot siinä on kuitenkin havaittavissa. Olemme aiemmin kertoneet muun muassa paahtoleipään ilmestyneestä Jeesuksen kuvasta.