Mäntsälässä varastettu pankkiautomaatti löytyi – tekijät yhä karkuteillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mäntsälän Citymarketin ulkoseinästä varastettiin 7. lokakuuta kokonainen pankkiautomaatti. Automaatti oli revitty irti pyöräkuormaajan avulla. Nyt tapauksen tukinta on edennyt.

Poliisin mukaan varastetun pankkiautomaatin kaikki osat ovat löytyneet. Rikosta ei kuitenkaan ole vielä ratkaistu. Tekijät ovat nimitäin edelleen karkuteillä, ja Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa lisää vihjeitä tapaukseen liittyen.

– Kiitämme kaikkia vihjeitä ilmoittaneita avusta. Varastetun pankkiautomaatin kaikki osat ovat nyt löytyneet. Tarvitsemme kuitenkin edelleen mahdollisia havaintoja ja tietoja tutkittavana olevaan rikokseen liittyen tekijöiden selvittämiseksi, kertoo rikoskomisario Rauno Jämsä tiedoteessa.

Valvontakameran videoista selvisi, että Citymarketin eteen oli ajettu isokokoinen pyöräkuormaaja jolla automaatti revittiin irti seinästä. Kuormaajan kyydissä oli ollut kaksi miestä. Mahdolliset vihjeet voi ilmoitaa Itä-Uudenmaan poliisilaitokselle.