Billebeinoa NHL-joukkueen päällä – yhteistyö Philadelphia Flyersin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen Billebeino on entisen ammattikiekkoilija Ville Leinon perustama vaatebrändi. Nyt yhtiö aloittaa historiallisen yhteistyön vanhan NHL-seuransa Philadelphia Flyersin kanssa. Flyersin pelaajat pukeutuvat jatkossa vieraspelimatkoilla Billebeinoon.

– Meidän oli aina matkustettava puvut päällä. Ajattelin usein, että parempiakin vaihtoehtoja olisi, urallaan yli 300 NHL-ottelua pelannut Ville Leino muistelee.

Sarjan ammattilaiset pelaavat 82 runkosarjaottelua ja pudotuspelit päälle. Tämä pelimäärä tarkoittaa vuodessa kymmeniä tuhansia matkakilometrejä ja satoja tunteja tien päällä. Flyersin pelaajat pukeutuvat jatkossa pelireissuilla pukujen sijaan Billebeinoon, ja Leino on suunnitellut malliston itse.

Historiallinen mallisto julkaistiin torstaina 13. lokakuuta.