Rumpali testasi viinapäätä – soitti Judas Priestin Painkilleria shotteja kumoten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rumpali Samus Paulicelli on ottanut vastaan haasteen, jossa hän kumoaa shotteja ja soittaa rumpuja. Kuulostaa monen mielestä tavallisen muusikon viikonlopulta, mutta nyt hän testaa, miten alkoholi vaikuttaa soittotaitoon. Samalla hän kokeilee, kuinka paljon pystyy kumoamaan Fireball-viskiä ja pitämään silti kompin hallussa.

– Tänään kokeilen, kuinka paljon alkoholia voin juoda, jotta en pysty enää soittamaan rumpuja. Älkää kokeilko tätä kotona. Tämä on huono idea, 66Samus-nimimerkillä Youtube-videoita tekevä mies kertoo.

– Jatkan niin kauan, kunnes sammun tai oksennan.

Hän soittaa rumpuja kerta toisensa jälkeen tyylipuhtaasti, vaikka puhe sammaltaa ja kävely on hankalaa. Hän kertoo 18. shotin kohdalla olevan jo niin kännissä, että joutuu käymään vessassa ja virtsaamaan istuviltaan. Hän kumoaa 21 shottia.

– On lievästi ärsyttävää, että 21 shotin jälkeen hän tuskin pystyi seisomaan ja puhe oli mumisevaa sönkötystä, mutta hän on edelleen parempi rumpali kuin minä koskaan tulen olemaan, yksi videon kommentoijista kertoo.