Justin Bieber sai tarpeekseen: ”Kanye West ylitti rajan haukuttuaan vaimoani”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West on nyt saanut 28-vuotiaan poptähti Justin Bieberin vihat niskoilleen. West tuntuu tällä hetkellä aiheuttavan päänvaivaa kaikille ihmisille ympärillään. Kanye West puhui hiljattain törkeästi Bieberin vaimosta, Hailey Bieberistä.

Kaikki alkoi siitä, kun Voguen toimittaja Gabriella Karefa-Johnson arvosteli julkisesti ankaraan sävyyn Kanyen White Lives Matter -vaatteita Pariisin muotiviikoilla. Hailey ylisti Karefa-Johnsonia. Kanye West sanoi, että hänen arvostelemiseensa mukaan lähtenyt malli on nenäleikattu Hailey Baldloose. Haileyn tyttönimi on Baldwin, eli West venkoili 23-vuotiaan naisen sukunimen loppuosan loukkaavaksi samalla, kun arvosteli neitokaisen plastiikkakirurgisia toimenpiteitä.

Lähipiiristä kerrotaan, että Justin Bieber on järkyttynyt Kanyen hyökkäyksestä. Bieberistä tuntuu, että hän on ollut Kanyen todellinen ystävä ja yrittänyt tuntea empatiaa aiemmin, mutta nyt räppäri ylitti rajan, Entertainment Online uutisoi.