Hymy: Rasmuksen ex-rumpali menehtyi onnettomuudessa Thaimaassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisen The Rasmus -yhtyeen alkuperäinen rumpali Janne Heiskanen on kuoli äskettäin 43-vuotiaana. Muusikon poismenosta on nyt tullut lisätietoa. Hänen on kerrottu menehtyneen liikenneonnettomuudessa Thaimaassa.

Hymyn saaman tiedon mukaan Janne Heiskanen oli ajanut onnettomuuden skootterilla Pattayan lähellä sijaitsevalla Jomtienilla. Liikenneonnettomuus oli tapahtunut yllättäen ja miehen ystävät olivat yrittäneet tavoittaa häntä puhelimitse. Puhelimessa oli kuitenkin ollut suru-uutisen kertonut poliisi.

Heiskanen soitti The Rasmuksessa vuosina 1995-1999. Hän oli tällöin teini-ikäinen. Hän muun muassa sävelsi Peep-albumin samannimisen kappaleen.

– Kuulimme eilisiltana surullisia uutisia: Janne Heiskanen on menehtynyt. Lepää rauhassa Janne 1979-2022. Elät ikuisesti muistossamme, The Rasmus kirjoitti.