Kylie Jenner halloween-asuissa – tunnistatko hahmot?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Halloween-sesonki on selkeästi Kardashianien mieleen. Realitysarjoista tutun rikkaan perheen jäsenillä on tapana viettää syksyistä juhlaa näyttävissä ja toisinaan rohkeissakin asusteissa. Kylie Jenner pukeutui tänä vuonna peräti kahdeksi legendaariseksi kauhuhahmoksi.

Kylie esitteli ensin sosiaalisessa mediassa Frankensteinin morsian -asuaan. Tähti oli virittäytynyt 1930-luvun kauhuklassikon tunnelmiin mehiläispesänäkin tunnetulla hiustyylillä, sideharsoilla ja lakanamaisella valkoisella mekolla. Näet koko kuvakoosteen tästä linkistä.

Kylie nähtiin edustamassa myös rohkeampaa halloween-tyyliä. Hän kanavoi asullaan Cassandra Petersonin esittämää Elvira-hahmoa, joka juonsi 1980-luvulla kauhuelokuviin erikoistunutta ohjelmaa ja tähditti myöhemmin myös omaa elokuvaansa. Esikuvan tavoin Kylien asu ei liikoja peitellyt.