Mikä jättipovi! Katie Price teki näyttävän paluun someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu brittiläinen povipommi Katie Price ja hänen kihlattunsa Carl Woods ovat parhaillaan vaarassa jopa vuosien vankeustuomion, koska kuvasivat OnlyFans-tileilleen materiaalia Thaimaassa, jossa se on kiellettyä. Maksimituomio on viisi vuotta vankeutta. Kohun myötä Price vetäytyi sosiaalisesta mediasta ja kertoi tarvitsevansa vapaata sosiaalisesta mediasta henkilökohtaisten syiden vuoksi.

Tammikuussa OnlyFansiin liittynyt Price jätti aluksi maksuttoman sosiaalisen median vaille päivityksiä, mutta on nyt huomannut sen olevan huono päätös suosionsa suhteen. Niinpä Price nähdään nyt poseeraamassa kurvikkaana ja hakemassa kuvalla huomiota maksulliseen palveluunsa osoittavalle linkille. Maailmalla on jo vuosia huhuttu, että povipommi olisi vakavissa talousvaikeuksissa.