Salma Hayek antavassa mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu meksikolaistaustainen näyttelijä Salma Hayek on paljastanut olleensa vaarassa menettää henkensä koronan vuoksi. Tähden mukaan hän vietti suuren osan viime vuodesta covid-19 -taudista toipumiseen. Hayek kuitenkin piti asian tuolloin salassa julkisuudelta. Sittemmin hän on jo toipunut koronasta ja palannut sosiaalisen median kuvien pariin.

Tällä kertaa Salma nähdään esittelemässä rintavakoaan näyttävässä mekossa, joka nosti hänen povensa tarkoituksella päärooliin. Hayekilla on toki mitä esitellä, sillä hän on ollut miesten päiväuni jo vuosikymmenten ajan. Näiden kuvien perusteella mikään ei ole ainakaan vielä toistaiseksi muuttunut.

Taannoin Salma Hayek kertoi sairastuneensa koronavirukseen jo heti pandemian alkuvaiheessa. Hän kertoo viettäneensä seitsemän viikkoa erityksissä Lontoossa sijaitsevassa kodissaan. Välillä tilanne kävi niin pahaksi, että hänelle annettiin happihoitoa. Salma Hayekin mukaan hänen energiansa ei ole täysin palannut taudista toipumisen jälkeenkään. 54-vuotias tähti on kuitenkin palannut sittemmin töiden pariin. Hayek näyttelee Ridley Scottin House of Gucci -elokuvassa Lady Gagan ja Adam Driverin rinnalla.