Esittelyssä Hotel Mestari – lifestyle-hotelli Helsingin ytimessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pääkaupungin hotellikenttä elää jatkuvasti, ja eräs mielenkiintoisista uusista tulokkaista on Hotel Mestari, joka sijaitsee aivan kaupungin ydinkeskustassa. Fredrikinkadulla sijaitsevat tilat ovat monille tuttuja erityisesti Studio 51 -yökerhosta ja elokuvateatteri Andorrasta. Nykyisin tilat palvelevat lifestyle-hotellin asiakkaita muun muassa juhlatilana, ravintoloina ja kokoustiloina.

Stara kävi tutustumassa mielenkiintoiseen tulokkaaseen ja sen tarjontaan. Sijainti on merkittävä kilpailutekijä, sillä monet Helsingin keskustan kohteet ovat kirjaimellisesti nurkan takana. Sisustukseltaan Hotel Mestari on lämminhenkisen rouhea ja maskuliininen, mutta samalla kodikas. Huoneissa on tarjolla suuri määrä erilaisia vaihtoehtoja, joissa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin ja lisäpalveluihin. Hotellinjohtaja Nora Hasan kertoo videolla tarkemmin uuden hotellin tarjonnasta.

Hotelli Mestari, Helsinki, Kuva: Stara
Hotelli Mestari, Helsinki, Kuva: Stara
Hotelli Mestari, Helsinki, Kuva: Stara
Hotelli Mestari, Helsinki, Kuva: Stara