Nicole Coco Austin paljasti nuoruuskuvansa – tunnistatko?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin on siviilissä pullantuoksuinen perheenäiti, mutta julkisuudessa hänet tunnetaan uhreista kurveistaan. Taannoin hän aiheutti närkästystä Baha Bay Water Park -vesihuvipuistossa, jossa hän nautti päivästä takapuolen lähes kokonaan paljastaneessa asussa.

Nyt Coco on julkaissut verkossa seuraajiensa iloksi nuoruuskuvansa, jonka hän on kaivanut arkistoistaan. Siinä Coco nähdään poseeraamassa 2000-luvun alkupuolella arviolta vuonna 2003. Hän kertoo kuvansa yhteydessä, että kuvan kengät ovat edelleen tallessa.

Coco Austin on saanut runsaasti arvostelua vanhemmuudestaan. Hän on imettänyt kuusivuotiasta Chanel-tytärtä yli neljävuotiaaksi ja kuljettaa lasta edelleen rattaissa. Hän ei ole välittänyt kommenteista, vaan luottaa omaan arvostelukykyynsä toimia juuri sellaisena äitinä kuin parhaakseen katsoo.