Donald Trumpin kuvankaunis Tiffany-tytär meni naimisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain entisen presidentin Donald Trumpin tytär Tiffany meni naimisiin Michael Boulosin kanssa. Tiffany on 29-vuotias malli. Hän on on Yhdysvaltain entisen presidentin Donald Trumpin ja hänen toisen vaimonsa Marla Maplesin tytär.

Tiffany Trump solmi avioliiton pitkäaikaisen poikaystävänsä Michaelin kanssa lauantaina 13. marraskuuta lapsuudenkodissaan pidetyssä seremoniassa. Pariskunta tapasi aikoinaan Lindsay Lohanin kreikkalaisessa yökerhossa. Pariskunta kihlautui viime vuonna, kun Michael esitti kysymyksen Valkoisen talon ruusupuutarhassa 1,2 miljoonan dollarin arvoisella timanttisormuksella, People-lehti uutisoi.

Tiffany Trump tunnetaan julkisuudessa parhaiten Yhdysvaltojen presidenttiehdokkaan, miljardööri Donald Trumpin tyttärenä. Harva kuitenkaan tietää, että mallinakin työskennellyt nainen on tavoitellut aikoinaan uraa poptähtenä. Hän julkaisi 11 vuotta sitten singlen Like a Bird.