Turun musiikkitalon nimikilpailu käynnistyi – paras vaihtoehto puuttuu?

Matkailu · Terhi Piiroinen

Turun musiikkitalon nimikilpailu on julkaistu. Turun kaupunki keräsi musiikkitalon nimiehdotuksia ja ajatuksia talosta aiemmin tänä vuonna. Ehdotuksista on koostettu nimikilpailuun vain neljä nimeä.

– Nimikilpailussa äänestetään nimistä Aura, Fuuga, Harmonia ja Sointu. Talon koko nimestä voi siis tulla Turun musiikkitalo Aura, Turun musiikkitalo Sointu, Turun musiikkitalo Fuuga tai Turun musiikkitalo Harmonia, Turun kaupunki kertoo.

Sosiaalisessa mediassa esillä ollut ja somesuosiota saanut Turun musiikkitalo Musikulaari ei ole mukana listalla. Musiikkitalo on valmistuessaan Turun filharmonisen orkesterin uusi koti. Siitä suunnitellaan aktiivista paikkaa kaikille kaupunkilaisille. Nimikilpailu on auki 15.12. saakka. Nimi julkistetaan ensi vuoden alussa. Voit äänestää nimeä täällä.