Heidi Klumin härski poseeraus – nännihän se siellä vilahti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumalli Heidi Klum on esitellyt 49-vuotta vanhaa vartaloaan kylpyhuoneessa Instagram-kameralle. Naisen päällä on ollut pelkästään valkoinen body. Asun kaula-aukko antoi hieman enemmän, kuin sosiaalisessa mediassa on tapana esitellä.

Mallin nännit eivät tahtoneet pysyä piilossa ja ne vilahtelivat valtoimenaan asun alta. Klumilla on 10,2 miljoonaa seuraajaa, mutta hän viis välittää siitä, mitä ihmiset ajattelevat. Nainen poisti kommentoinnin kuvastaan. Malli on timmissä kunnossa ikäisekseen ja ottaen huomioon, että hänellä on neljä lasta.

Heidi Klum poseerasi äskettäin tyttärensä Leni Klumin kanssa rinnakkain alusvaatekampanjassa. Osa ihmisistä kritisoi asiaa, mutta Heidi on ainoastaan ylpeä yhteiskuvauksista. Heidin virallinen sukunimi on Kaulitz, sillä hän on naimisissa Tokio Hotel -yhtyeen kitaristin Tom Kaulitzin kanssa. Malli on syntynyt Saksassa, mutta muutti 90-luvulla Yhdysvaltoihin luomaan huippumallin uraa.