Hämmentävä video Tokiosta: Joku sytytti ilotulitteet ruuhkaisessa risteyksessä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ilotulitteiden myynti on Japanissa sallittua, mutta aivan missä tahansa niitä ei kannata räjäytellä. Tokiossa todistettiin taannoin rajua hetkeä erään paikallisen miehen räiskittyä ilotulitteilla keskellä vilkasta katua.

Vilkkassa Shibuya Crossing -risteyksessä kävellyt jalankulkija alkoi yllättäen räjäytellä ilotulitteita iltakymmeltä paikallista aikaa 14. marraskuuta. Osa raketeista lensi kohti muita ihmisiä. Sora News 24 -sivuston mukaan kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut välikohtauksen aikana.

Odottamaton tilanne ikuistui verkossa sittemmin levinneeksi videoksi. Silminnäkijöiden mukaan ilotulitteita räjäytellyt mies oli huutanut olevansa tyytymätön maailmaan. Poliiseille 30-vuotias mies kertoi halunneensa erottua muista kaduntallaajista.