Uutta tietoa Raskasta joulua -tapahtumista – vain yksi konsertti peruuntui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositut Raskasta joulua -konsertit olivat vaakalaudalla tapahtumajärjestäjä RH Entertainmentin konkurssin vuoksi. Kokkolan ja Vaasan konsertit kuitenkin toteutuivat viime viikolla lopulta suunnitelmien mukaisesti. Nyt tulevista tapahtumista on saatu uutta tietoa.

Keskiviikolle 23. marraskuuta suunniteltu Joensuun Raskasta joulua on jouduttu perumaan. Sen sijaan keikat Ikaalisissa 24. marraskuuta ja Seinäjoella 25. marraskuuta toteutuvat suunnitellusti. Muiden tulevien esiintymisten kohtalosta tiedotetaan myöhemmin.

Ikaalisissa Raskasta joulua -solisteina toimivat Marko Hietala, Tommy Karevik, JP Leppäluoto, Antti Railio ja Noora Louhimo. Seinäjoella lavalle nousee muuten sama kokoonpano, mutta Antti Railion tilalla on Tupe Salmela. Mikäli alkuperäiset suunnitelmat toteutuvat, nähdään konsertteja loppuvuoden aikana myös Porissa, Helsingissä, Ylivieskassa, Oulussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Salossa, Espoossa, Kuopiossa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Kotkassa, Jyväskylässä, Turussa, Raumalla ja Tampereella.