Video: Porsche kaahasi jalkakäytävällä Helsingissä – tuli kuskille kalliiksi

Autot Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Malttamattomuudesta johtuva liikennesääntöjen laiminlyönti voi tulla kalliiksi. Tämän sai huomata eräänä marraskuisena päivänä Porsche-kuljettaja, joka ohitti jäteauton laittomalla tavalla.

Kuormaamassa ollut jäteauto oli hetkellisesti estänyt liikenteen kulun Lapinlahdenkadulla 22. marraskuuta. Muut autoilijat odottivat, mutta Porschea ajanut kuljettaja päätti ohittaa jäteauton jalkakäytävän kautta. Hänen tekonsa päätyi poliisin todistamaksi.

Tilanteesta kuvatun videon jakoi Twitterissä Helsingin liikennevalvontatoiminnon johtaja, ylikomisario Dennis Pastestein. Hän kertoi tilanteen tapahtuneen koulun ja päiväkodin läheisyydessä. Kuljettaja sai teostaan 14 päiväsakkoa, mikä teki hänen tuloillaan 2 546 euroa.