Lopputilin tiskivuoron takia ottanut teini: ”Se oli vain vitsi!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äsken uusiseelantilaisesta teinistä, joka otti näyttävän lopputilin tiskivuoron takia. Hän kuvasi tapahtuman nettiin. Nyt videon tähtenä ollut Fionn McCallum on myöntänyt, että kyseessä oli pelkkä vitsi. Hän on töissä kyseisessä McDonald’s -ravintolassa edelleen.

Moni täti- ja setäihminen ennätti jo paheksumaan teiniä, koska ravintolatyössä tiskaamisesta kieltäytyminen on sama kun postinjakaja kapinoisi portaiden kiipeämistä vastaan kerrostaloissa. McCallum vahvisti vitsin, kun hän esiintyi Uuden-Seelannin rMore FM:n adio-ohjelmassa nimeltään Jay-Jay- ja Flynny.

– Se on iso vitsi ja pelkkä sketsi. En ole itse asiassa lopettanut. On hassua seurata kaikkia boomereita, jotka kommentoivat Facebookissa kuinka kauhea ihminen olen, teini naureskeli.

McCallum kuitenkin myöntää, että hän on joutunut videonsa vuoksi ongelmiin työnantajiensa kanssa. Hän yrittää selittää esimiehilleen, että kaikki julkisuus on vain hyvästä yritykselle. Alkuperäisellä videolla on jo useita miljoonia katselukertoja.

@fionnmccallum470 And nobody’s happy with me either 😂#fyp #foryoupage #nz ♬ original sound – Liverpool Better