Tähän on tultu: Teini nukkui kivääri kainalossa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ennen lapsilla oli unileluna suosikkipehmo tai esimerkiksi jonkinlainen riepu. Osa leluista saattaa kulkea mukana aikuisikään asti ja joillakin on vielä omassa kodissaankin tuttu unikaveri iltaisin. Harva kuitenkaan nukkuu aseen kanssa – ainakaan tuikitavallisena arkiyönä.

Ehkäpä tästä syystä eräs amerikkalainen perheenjäsen järkyttyi nähdessään teinin nukkumassa heidän kodissaan sarjatulta ampuvan AR-15 -kiväärin kanssa. Kyseinen asemalli on käytössä niin siviileillä että viranomaisilla. Itselataavalla aseella voi ampua sarjatulta tai kerta-ammuksia.

Poliisit menivät teinin kotiin. He löysivät sikeässä unessa olleen nuorukaisen ase kainalossaan. Poliisi takavarikoi aseen. Ase oli laiton ja sen sarjanumero oli hiottu pois. Fox Newsin mukaan Yhdysvaltojen Marylandissa asuva 15-vuotias teini otettiin huostaan.