Spotify listasi Suomen 2022 kuunnelluimmat kappaleet – yksi ylitse muiden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikin suoratoistopalvelu Spotify on jälleen listannut vuoden kuunnelluimmat kappaleet sekä Suomessa että maailmalla. Suomen kuunnelluimpien listan ensimmäiselle sijalle nousi Uuden musiikin kilpailusta tuttu hitti.

Vuoden kuunnelluin kappale oli Suomessa BESSin Ram pam pam. Toiselle sijalle nousi JVG:n Amatimies ja kolmanneksi Ramses II:n Villieläin. Kärkiviisikossa edustivat myös Gettomasa, Olli Halonen ja brittiläinen poplaulaja Harry Styles.

Kuunnelluimmaksi kappaleeksi nousi myös viime vuonna UMK:ssa edustanut nimi, sillä tuolloin ykkössijalla oli Blind Channelin Dark Side. Suomen vuonna 2022 kuunnelluimpien artistien listan kärkipäätä hallitsivat puolestaan räppärit. Kärkikolmikossa olivat JVG, Gettomasa ja Eminem.

Spotify listasi myös vuoden Suomessa kuunnelluimmat podcastit. Ensimmäiselle sijalle nousi true crime -podcast Jäljillä. Toiseksi kuunnelluin oli radiosta ja televisiostakin tuttujen Vikin ja Köpin podcast.

Vuoden kuunnelluimmat kappaleet Suomessa:

1. BESS – Ram pam pam2. JVG – Amatimies3. Ramses II – Villieläin4. Gettomasa – Shamppanjadieetillä5. Olli Halonen – Pohjola6. Harry Styles – As It Was7. El Migu – Erilainen8. Isac Elliot – 20min9. T Swoop – Mon Ami10. Pihlaja – Bändäri

Vuoden kuunnelluimmat artistit Suomessa:

1. JVG2. Gettomasa3. Eminem4. The Weeknd5. Ed Sheeran6. Haloo Helsinki!7. Sexmane8. Cheek9. Taylor Swift10. Portion Boys

Vuoden kuunnelluimmat podastit Suomessa:

1. Jäljillä2. Viki ja Köpi Podcast3. The Joe Rogan Experience4. Poks5. Mikä keissi?6. Urheilucast7. Nikotellen8. Inttistoorit9. Lasten sadut10. Rahapodi