Tallia Stormista varttui rantojen kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Tallia Storm nousi muutama vuosi sitten Britanniassa suosituksi teinipoppariksi. Laulu-uransa satumaisissa merkissä aloittanut neitokainen niitti suosiota niin konserttilavoilla kuin radiossakin, mutta sittemmin uran nousukiito on hieman rauhoittunut.

Tällä kertaa popkaunotar on suunnannut nauttimaan lomastaan Yhdysvaltoihin, jossa hän poseeraa tuoreessa päivityksessään uimarannalla. Legendaarisella Miami Beachilla hän esitteli täydellisyyttä hipovaa vartaloaan, joka on verhottu värikkäisiin biksuhin. Lienee selvää, että Tallia käänsi rannalla monien miesten katseet.

24-vuotias Tallia Storm, oikealta nimeltään Natalya Storm Hartmann, on skotlantilainen laulaja ja lauluntekijä. Elton John löysi hänet poptähden uralle jo 13-vuotiaana, kun hän tapasi lomalla Elton Johnin miesystävä David Furnishin ja antoi hänelle demolevynsä. Pian Elton John kutsui Tallian esiintymään konserttinsa lämmittelyesiintyjäksi Falkirkiin. 16-vuotiaana Storm sai levytyssopimuksen ja kirjasopimuksen. Laulajattaren ensimmäinen single Social Security julkaistiin kesällä 2015.